Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2018 0:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hloupí zloději přepadli na Slovensku poštu a usvědčili se sami, neboť s ukradenými penězi pózovali

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Návod, jak se nechovat po přepadení pošty.

Tři Makedonci si ve slovenské vesnici Voderady vyhlédli místní poštu jako skvělé místo pro loupežné přepadení. Slavcho, Kristijan a Goran měli pocit, že slovenská policie nefunguje a nedokáže vypátrat ani tří amatéry, a tak si ráno počkali, než pošťačky přijdou do práce, vešli do budovy a po výhrůžkách si odtud odnesli pár tisíc eur.

Nesnažili se na loupež sehnat žádné speciální vybavení, protože využili jen slzný sprej a křičeli, že mají zbraň. Nešlo o žádný velký lup, ze kterého by mohli žít následující roky, a to si ho ještě museli rozdělit na tři části.

Propracovaný plán loupeže přitom začal selhávat již krátce po jejím začátku, protože již při útěku autem partu pronásledovali policisté. Honička skončila útěkem dvou podezřelých do pole, zatímco řidič Goran ujížděl dál.

Později policisté auto zajistili a vypátrali Slavcha, avšak dva zbývající loupežníci zatím ruce zákona unikají.

Nejvtipnější na celém případě je to, že navzdory těsnému úniku z policejní honičky neměla parta mužů problém strávit večer pózováním s ukradenými penězi, díky čemuž při prohlídce zadrženého Slavcha rychle identifikovali podezřelé muže. Z Makedonie na Slovensko očividně nedoputovala zrovna nejbystřejší trojice kamarádů.

Zpět
Sdílet
Diskuse