Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2018 14:22
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Unikly údajné záběry z Avengers 4, které prozrazují název snímku

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na internet se dostalo záhadné video a fanoušci jsou v euforii!

Unikly záběry z Avengers 4! Tedy, pravděpodobně. Na internetu se totiž objevil záhadný teaser. Má 38 sekund a na stránce Reddit ho uveřejnil uživatel s přezdívkou Pranay_21. Podle něj bude čtyřka Avengers nést podtitul Annihilation. V záběrech můžeme vidět opuštěný Infinity Gauntlet, který je nezvěstný a zároveň i Kameny nekonečna rozházené na zemi.

Kromě toho uvidíme i několik postav vytesaných z kamene, mezi nimi i Captaina Americu a v pozadí je slyšet (pravděpodobně) Thanosův hlas, který říká: „Měl jsem veškerou moc, ale nedosáhl jsem ničeho“. Nakonec se objeví nápis „Naposledy, květen 2019“, což je datum americké premiéry.

Ohledně teaseru se na internetu okamžitě rozpoutala živá diskuse. Jedna strana byla přesvědčena, že jde o autentické záznamy, které studiu nějakým způsobem unikly. Druhý tábor je skeptičtější a myslí si, že jde jen o vtip nějakého fanouška. Kromě tohoto videa se na internetu objevil i podrobný popis údajného plnohodnotného traileru.

Ten by měl také začínat pohledem na poškozený gauntlet. Následně slyšíme Tonyho hlas, který říká: „Bylo nám souzeno prohrát.“ Quinjet přistává na pustině ve Wakandě a Steve Rogers říká: „Zašli jsme tak daleko.“

Tony a Nebula vystoupí z letadla a objeví se i zbytek členů Avengers. Vidět bychom měli Black Widow v plné zbroji, M'Baka by měl usednout na trůn Wakandy opklopený novou stráží.

V poslední scéně traileru bychom měli vidět jeden z Kamenů nekonečna, který zmizí z Thanosova poškozeného gauntletu. Thanos následně vstane, nasadí si brnění a zlověstně se usměje.

Odpůrci autenticity záběrů tvrdí, že jde o podvod, protože voice-over působí zvláštně a jako by se do ukázky ani nehodil. Byli bychom tedy zatím opatrní v tom, zda jde opravdu o skutečný teaser. Raději na sto procent nevěřme.

Unikly údajné záběry z Avengers 4, které prozrazují název snímku
Zdroj: Walt Disney/Marvel

Myslíš, že jde o skutečné záběry, resp. popis traileru? Nebo jen o promakaný fanouškovský vtip? Zdá se, že si budeme muset počkat, než nám Marvel doručí oficiální ukázku. Česká premiéra Avengers 4 je stanovena na 2. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse