Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 9:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jsem příkladem pro lidi, řekl Cristiano Ronaldo na margo obvinění ze znásilnění

SPORT
Uložit Uložené

Portugalec nemá o své nevině žádné pochyby.

Návrat na manchesterský Old Trafford byl Cristianu Ronaldovi souzen. Fotbalista v létě přestoupil do Juventusu Turín a los Ligy mistrů ho přivedl zpět do Manchesteru, protože se už dnes večer postaví proti svému bývalému týmu United.

Cristiano se proto včera objevil na tiskové konferenci, kde obvykle bývá hlavním tématem nadcházející zápas, ale tentokrát se novináři nejvíce zajímali o nedávné obvinění ze znásilnění.

Sexuální útok se měl odehrát v roce 2009. Ronaldo měl znásilnit Kathryn Mayorga, které prý pak poslal přes 300 tisíc eur, aby mlčela. Ona však po letech promluvila.

Cristiano před dvěma týdny vydal prohlášení o své nevině prostřednictvím právníků a verzi od té doby nijak nezměnil. Fotbalista se vyjádřil, že si uvědomuje svou pozici příkladu pro mladé lidi a na 100 procent se je snaží správně motivovat. Obvinění prý nijak nezměnila jeho současnou náladu, protože má čtyři zdravé děti, ženu a hraje ve špičkovém klubu.

O obvinění se koneckonců moc nezajímá. Momentálně prožívá mimořádně šťastné období a jak konstatoval, některé záležitosti neřeší on sám, ale má na to své lidi.

Domů
Sdílet
Diskuse