Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 16:28
Čas čtení 0:00
Richard Balog

FILA po spolupráci s Fendi sází na kůži a motorkářské bundy

MÓDA
Uložit Uložené

Původem italská značka se sídlem v Jižní Koreji nepřestává překvapovat povedenými kousky. Tyto jsou navíc jako stvořené do chladnějších dnů.

Kůže stále patří mezi nejlepší materiály s dlouhodobou životností. Ve světě existuje hned několik renomovaných výrobců skvělých kousků, z nichž se velkého komerčního úspěchu dočkalo například i Schott NYC.

Právě se zmíněnou značkou momentálně kolaboruje FILA. Původem italský brand s aktuálním sídlem v Asii zažívá návrat na výsluní, protože sportovní móda proniká až do hlubin high fashion, o čemž svědčí kolekce s Fendi, kterou naleznete zde.

Přesuňme se ale zpět k dnešnímu tématu kožených a motorkářských bund v různých barvách, střizích a také povrchových úpravách. Více než jen povedená záležitost dvou ikonických tvůrců módy bude v prodeji během listopadu, avšak přesné datum ještě nebylo stanoveno.

Do té doby si tak budeme muset vystačit s průvodním videem a lookbookem níže aspirujícím na vůbec nejlepší v průběhu roku 2018.

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíže, určitě nezapomeň navštívit naši stránku Móda Refresher, která ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Zpět
Sdílet
Diskuse