Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. října 2018 16:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kapela Jungle predstaví v Bratislave nový album

HUDBA
Uložit Uložené

Anglickí Jungle navštívia 13. novembra Bratislavu, aby naživo predniesli svoj druhý štúdiový album, ktorý sa teší veľkej pozornosti.

Už dávnejšie sme konštatovali, že aj do našich zemepisných šírok sa konečne dostávajú atraktívni zahraniční hudobníci rôznych žánrov o niečo pravidelnejšie a dnes tu máme ďalší dôkaz. Už 13. novembra totiž v bratislavskom MMC vystúpi anglická skupina Jungle, ktorá po štyroch rokoch od debutového albumu vydala očakávaný projekt For Ever.

Ten uzrel svetlo sveta ešte v septembri, no a teraz je pochopiteľne na rade turné, v rámci ktorého zaznejú aj veľké staršie hity. Presne tak, ako tomu bolo na Grape Festivale počas leta 2018, kde boli hviezdou prvého upršaného večera. 

Ak ťa teda zaujíma, ako znie soul a funk spred približne 50 rokov v novom šate, určite sa neváhaj dostaviť. Zároveň odporúčame poponáhľať sa s kúpou lístka, keďže záujem je veľký. Nájdeš ich na www.grapefestival.sk

Všetky dôležité informácie a aktuality ešte nájdeš na oficiálnej facebook udalosti

Domů
Sdílet
Diskuse