Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2018 17:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov už domlouval souboj s Mayweatherem v Ruské boxerské federaci. V Moskvě chce 100 tisíc diváků

SPORT
Uložit Uložené

Ruský bojovník vzal potenciální souboj s boxerem vážně.

Po souboji s Conorem McGregorem již Khabib Nurmagomedov přemýšlí nad budoucím zápasem.

Neplánuje však odvetu proti Irovi, protože chce vydělat mnohem víc. Krátce po UFC 229 a návratu domů do ruského Dagestánu se setkal s manažerem Mayweather Promotions, přičemž ve videu rovnou vyzval Mayweathera, aby vyšel z důchodu a popral se s ním.

Floyd neváhal a za pár dní už vzkazoval sponzorům, ať vybírají peněženky, protože půjde o největší souboj všech dob.

Množství fanoušků si dosud zřejmě myslelo, že oba jen žertují. Koneckonců, Khabib je čistokrevný zápasník a v boxerském ringu by měl zřejmě problém zůstat na nohách.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov),

Přesto to čím dál tím víc vypadá tak, že Nurmagomedov proti Mayweatherovi jednoho dne nastoupí.

Khabib neztrácí čas a na Instagramu se stihl pochlubit setkáním s generálním tajemníkem Ruské boxerské federace. Na obědě si promluvili o tom, jak by mohl souboj vypadat.

Ruský bojovník nezmiňuje žádné americké Las Vegas či New York, protože Mayweathera by chtěl dotáhnout do Moskvy. Fotbalový stadion Lužniki poskytuje obrovskou kapacitu a Khabib prý věří, že by v případě souboje dokázal na stadion přilákat přes 100 tisíc diváků.

Chtěl by ze souboje s americkým boxerem udělat sportovní událost s nejvyšším prodejem pay-per-view licencí v celé historii. V rohu ringu by dokonce mohl stát jeho otec, kterému Spojené státy americké před soubojem s McGregorem zamítli víza, a tak se Khabib musel spoléhat jen na svůj tým. Kdo ví, zda Mayweather na Moskvu přistoupí.

Domů
Sdílet
Diskuse