Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2018 17:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Už si můžeš vsadit na boxerský zápas mezi Rytmusem a Marpem

SPORT ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Podle očekávání je Marpo považován za favorita, ale bookmakeři věří i slovenskému raperovi.

Už v úvodu roku zaskočila rapové Československo dvojice Rytmus a Marpo, která oznámila, že se v prosinci 2018 setká v boxerském ringu. Původně si mnozí mysleli, že jde jen o promo a ve skutečnosti se žádného zápasu nedočkáme. Ve skutečnosti je už však prodáno skoro 10 tisíc lístků, a pokud sleduješ sociální sítě obou válečníků, musí ti být jasné, že to skutečně myslí vážně.

Jejich příprava je aktuálně v plném proudu, a protože je setkání na programu už za 2 měsíce, zakročily i sázkové společnosti, které spouštějí možnost sázek na tento zápas. Favoritem je pochopitelně Marpo, který má četné zkušenosti se zápasením v jiných bojových sportech a dokonce zaznamenal i pár cenných titulů.

Většina bookmakerů vypsala na Rytmuse kurzy kolem 4, což se však bude pravděpodobně postupně měnit podle zájmu sázejících. Do komentářů nám určitě napiš, jaký výsledek tipuješ ty a kolik peněz máš v plánu vsadit.

Už si můžeš vsadit na boxerský zápas mezi Rytmusem a Marpem
Domů
Sdílet
Diskuse