Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2018 18:44
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Yzomandias, Kovy či Ben Cristovao. O nejlepší Instagram roku můžeš hlasovat už teď

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vloger roku, Instagram roku či Bloger roku. Kdo jsou tví oblíbenci?

Snad každý má v době ovládané sociálními sítěmi svého oblíbeného tvůrce obsahu na internetu. S youtubery a blogery se v poslední době roztrhl pytel, ale dělat obsah opravdu kvalitně a zajímavě nedokáže kdekdo. Proto si ti kvalitní zaslouží naše ocenění.

Prestižní anketa Czech Social Awards 2018 spojuje známé tváře českého a slovenského internetu. Ke kategoriím Video Bloger/ka roku, Instagram roku, Bloger/ka roku a Cosmo Objev přibyly kategorie Go Global, Fun & Entertainment, Inspiration & Influence, Social Impact & Change a Fair Play. I tvůj hlas rozhodne o vítězi.

Yzomandias, Kovy či Ben Cristovao. O nejlepší Instagram roku můžeš hlasovat už teď

Hlasuj v Czech Social Awards a oceň tak talent, kreativitu, nápaditost a pozitivní vliv a inspiraci, které naši domácí influenceři přinášejí fanouškům. Jelikož je publikem každý z nás, právě tvůj hlas má cenu. Žádná porota.

Jména, která o tituly bojují, jsou přitom skutečně silná. V kategorii Instagram roku najdeš tvůrce od Yzomandiase až po A Cup of Style. O Videoblogera roku soutěží v podstatě všichni českoslovenští vlogeři, o Blogera roku domácí influenceři bez videí jako například little.kao.

Do kategorie Fun & Entertainment se dostali domácí youtubeři včetně let'splayerů. Svůj hlas tak můžeš dát Viral Brothers, Tary, ale také lidem, kteří se i v roce 2018 živí natáčením videí z Minecraftu.

Yzomandias, Kovy či Ben Cristovao. O nejlepší Instagram roku můžeš hlasovat už teď

Slovákům je věnována kategorie Go Global SK. Pokud pravidelně sleduješ obsah GoGa, Expl0iteda, Sajfy, Momy či Natálie Pažické nebo Slimsa, Jasmíny Alagič, Zuzany Plačkové či Mateje Zrebného, nezapomeň hlasovat za svého oblíbence.

Ostatní kategorie hovoří za sebe, ale svůj hlas můžeš dát Kovymu, Jirku Královi, Petru Lexovi ze skupiny Slza, ale mezi nominovanými najdeš i Dominika Feriho či Leoše Mareše. Nechybí ani několik hudebních influencerů. Ben Cristovao, Sima či Tomáš Klus na seznamu nikoho nepřekvapí, ale nominována je i Lucia Bílá.

Yzomandias, Kovy či Ben Cristovao. O nejlepší Instagram roku můžeš hlasovat už teď
  

Czech Social Awards 2018 vyvrcholí galavečerem již 1. prosince, který budeš moci sledovat online, ale také na Prima COOL nebo JOJ Plus. 

Konečně přišla příležitost vybrat ty nejlepší z nejlepších, proto v žádném případě nepropásni svou šanci a hlasuj za tvé oblíbené online tvůrce, protože i díky tobě se ti čeští mohou stát světovými.

Domů
Sdílet
Diskuse