Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2018 23:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Autoškola začala nabízet výuku v Lamborghini. Pokud zaplatíš 600 tisíc korun, můžeš získat řidičák v supersportu

ZAJÍMAVOSTI AUTOŠKOLA
Uložit Uložené

Londýn byl odjakživa městem neomezených možností.

Získávání řidičského průkazu v anglickém hlavním městě se dnes stálo otázkou stylu. Uvědomuje si to i firma Get Licensed, která poskytuje řidičům možnost získat řidičské oprávnění i v luxusnějších vozidlech.

Nejnověji do automobilové sestavy přibylo Lamborghini Aventador v hodnotě přibližně 7 760 000 korun, ovšem za jízdu v supersportu si pořádně připlatíš.

Společnost auto přejmenovala z Lamborghini na Learnerghini a za deset jízd s instruktorem zaplatíš více než 600 tisíc korun, což není nejmenší částka.

Kdybys měl hromadu peněz na rozhazování a samotné barevné Lamborghini tě neoslovilo, možná tě zaujme fakt, že Get Licensed vozidlo odkoupilo od známého internetového tvůrce jménem KSI.

On ho prý v minulosti několikrát naboural a neměl zájem o jeho vlastnictví, tak ho společnost přebarvila, získala povolení k provozování v autoškole a vyslala na cesty.

V Londýně ho náhodní kolemjdoucí vyfotili zaparkované na jedné z ulic, ale nebylo zaparkované ideálně, takže instruktor bude muset zapracovat na výuce.

Doporučeno
KVÍZ: Víš, co znamenají tyto kontrolky v autě? Otestuj se, jestli nemusíš opakovat autoškolu KVÍZ: Víš, co znamenají tyto kontrolky v autě? Otestuj se, jestli nemusíš opakovat autoškolu 4. prosince 2023 8:00


Domů
Sdílet
Diskuse