Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2018 22:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias pálí vzpomínky a mává penězi

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Dočkali jsme se analogového videoklipu k jedné z nejlepších skladeb z alba Sbohem Roxano.

Milion+ je nepochybně nejaktivnějším československým hudebním vydavatelstvím v roce 2018, což potvrdili hned několika releasy během pár měsíců. O slovo se se svým sólovým albem přihlásil i jeden z nejzásadnějších pilířů Yzomandias, který vydal v první polovině roku úspěšný projekt Sbohem Roxano. Ten se před pár dny dočkal v pražském Sasazu i oficiálního křtu, který nyní provází i nový videoklip.

Konkrétně dostává vizuální zpracování jedna z nejoblíbenějších věcí Rehab s Hasanem. O tvorbu analogových záběrů se postaral šikovný fotograf Kubo Križo a střih si již tradičně na starosti vzal Jan Strach.

Do velké míry jde o atmosférickou záležitost, která svůj účel určitě splnila a skladbě přidala na umělecké hodnotě. My budeme zvědaví, co si pro nás ještě kluci z M+ v tomto roce připraví. Ty si už vychutnej výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse