Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2018 21:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejsi super, jsi jenom věšák na Supreme. Delikovi je ukradený uvědomělý rap

HUDBA
Uložit Uložené

Handlovský raper je po roku zpátky a ohlašuje album s názvem Mníška v Sexshope, který dnes dostává první plnohodnotnou ukázku.

Ještě v minulém roce vydal Delik svůj první projekt od rozpadu Mojej reči, který nesl název MVP a do velké míry reflektoval jeho pocity z posledních let. Handlovský raper je dobře známý svými lyrickými schopnostmi, což mu umožňuje tvořit pravidelně a vždy přinášet inovativní řádky, takže fanoušek nemá pocit, že by se opakoval.

I proto si může dovolit letos vydat další album, o kterém již víme, že ponese název  Mníška v Sexshope a právě dnes vychází první ukázka. Ta dostává název Tiki Taka a překvapí každého, kdo čekal pokorného Delika, který si už od scény drží odstup a spíše ji sleduje shora. Právě naopak, jde tvrdě a chce všem dokázat, že stále zvládne bavit davy.

Dočkali jsme se také psycho vizuálu od Jakuba Krehela a o hudební produkci se postaral Komander Ground, což ti však bude jasné hned po prvních tónech. Určitě nás v tomto případě zajímá i tvůj názor, který nám nezapomeň zanechat v diskusi.

Domů
Sdílet
Diskuse