Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s Európskou komisiou.
30. října 2018 12:10
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vieš, aké výhody ti do života prináša Európska únia?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žiadne roamingové poplatky či neexistujúce hranice. EÚ nás v dobrom ovplyvňuje v každom momente života.

Európska únia nás pozitívne ovplyvňuje v mnohých oblastiach života. Prináša neuveriteľné množstvo príležitostí robiť to, čo nás baví. Nestojíme v zápchach na hraniciach, roamingové poplatky sú zrušené a nesmieme zabudnúť ani na voľný obchod.

Právne predpisy a iniciatívy EÚ ti pomôžu využiť tvoj potenciál, inšpirujú ťa a poskytnú ti nástroje na to, aby si mohol robiť to, čo ťa zaujíma. Mnoho mladých ľudí však potenciál Európskej únie nevyužíva naplno, práve preto sme sa vydali do ulíc a otestovali ich znalosti. Vedia mladí Slováci, aké sú výhody EÚ alebo koľko máme členských štátov?

Väčšina mladých Slovákov však má o Európskej únii dobrý prehľad a ak sa chceš o spôsoboch, ktorými EÚ ovplyvňuje aj teba, dozvedieť viac, bež na web kampane #EUandME, kde sa môžeš okrem iného zapojiť aj do filmárskej súťaže o 7 500 €.

Domů
Sdílet
Diskuse