Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2018 19:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Boxer po zápase v Bulharsku vybuchl a zaútočil na vlastního trenéra. Ten mu dal facku a předvedl slušnou obranu

SPORT
Uložit Uložené

Gruzínský bojovník se nedokázal smířit s prohrou.

Pokud nepatříš mezi velké fanoušky boxu, pravděpodobně jsi ani nezaregistroval, že se během uplynulého víkendu v Bulharsku odehrál zajímavý souboj. Síly si změřili Hughie Fury ze Spojeného království a bulharský bojovník Kubrat Pulev.

Brit Fury si před soubojem věřil, protože měl před očima představu potenciálního zápasu proti Anthonymu Joshuovi v případě, že se mu Bulhara podaří porazit. Zápas mu však nevyšel podle představ a Puleva vyhrál díky konečnému skóre 117-111, 118-110 a 115-113.

I když se Britovi v zápase obnovilo zranění, vydržel celých 12 kol a statečně bojoval do poslední sekundy. Namísto Furyho tedy bude mít šanci vyzvat Joshuu právě Puleva.


Samotný vrchol večera přinesl lákavé boxerské divadlo, avšak nejkontroverznější moment se odehrál o trochu dříve. Do ringu se postavili Levan Shona a Spas Genov.

Zápas nerozhodl žádný knockout, ale Shona si po jeho skončení uvědomil, že prohrál, a tak se začal dožadovat pokračování. Zřejmě si chtěl dát minimálně jedno kolo navíc.

Uklidňoval ho rozhodčí i samotný trenér, přičemž právě trenér na svá slova doplatil. Shona se ho pokusil udeřit, pak se vrátil zpět ke svému soupeři, zatímco trenér ho rychle táhl do rohu, ať si nezpůsobí zbytečné problémy.

Boxer proto na trenéra zaútočil, jenže ani jednou příliš dobře netrefil a schytal od něj na oplátku facku. Trenér zároveň předvedl slušnou obranu před údery díky rychlým reflexům. Po celém incidentu se Shona tvářil vítězoslavně, avšak prospěl by mu seminář o zvládání hněvu a proher.


Domů
Sdílet
Diskuse