Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2018 22:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo je novým králem Instagramu. V počtu followerů překonal Selenu Gomez

SPORT
Uložit Uložené

Portugalský hráč září i mimo hřiště.

Cristiano Ronaldo překonává rekordy s míčem u nohou i na internetu. Od roku 2016 držela titul známé osobnosti s nejvyšším počtem followerů na Instagram pěvecká hvězda Selena Gomez.

Zpěvačka tehdy předběhla kolegyni Arianu Grande a tak brzy se nechystala svého titulu vzdát, jenže nemohla očekávat, že Cristiano Ronaldo přestoupí z Realu Madrid do Juventusu Turín a znásobí svou popularitu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Portugalec měl v době psaní tohoto článku více než 144 milionů followerů, díky čemuž je novým držitelem titulu nejsledovanějšího uživatele na Instagramu.

Na cestě za rekordem ho nezastavila ani nedávná obvinění ze znásilnění, přičemž Cristiano před pár hodinami poskytl po delším čase rozhovor, ve kterém přiznal, že z Realu Madrid ve skutečnosti odešel kvůli prezidentovi Florentinu Pérezovi.

Šéf madridského klubu prý portugalskou hvězdu začal po čase vnímat pouze jako podnikatelský objekt a oba si nerozuměli po lidské stránce, což Ronalda nakonec přesvědčilo, že v Realu Madrid už nemůže zůstat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse