Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2018 16:29
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovenský youtuber Matúš si kúpil Teslu Model S v extrémnej verzii P100D

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vďaka svojej práci pri natáčaní videí si splnil životný sen.

Mladí ľudia dnes majú rozdielne sny ako naši rodičia a starí rodičia. Už sa tak nezameriavame na vybudovanie rodiny v čo najskoršom veku, chceme si plniť sny v mladosti, cestovať a spoznávať svet, alebo si rovno kúpiť drahú a extrémne rýchlu Teslu.

Slovenského youtubera Matúša si už určite zaregistroval. Momentálne býva spoločne s kamarátom Exploitedom, s ktorým tvoria už niekoľko rokov vydarenú dvojicu, a najnovšie sa do povedomia svojich fanúšikov zapísal nákupom Tesly.

Šiel si ju prevziať pred obchodný dom v Bratislave, kde zaparkoval starý Seat a vymenil ho za Teslu Model S P100D, takže verziu, kde vo výbave nechýba ani pekelný Ludicrous mód. Zrýchlenie z 0 na 100 kilometrov za hodinu v priebehu približne 2,3 sekundy a vychytávky ako autopilot sa Matúšovi budú do bratislavskej premávky hodiť.

Ako sám poznamenal pod videom, momentálne nie je zapredaný, ale vypredaný, a auto bude zároveň splácať až 4 roky, pretože si ho kúpil na lízing.

Nepoložil preto na drevo celú sumu v hotovosti. Koľko presne auto stálo môžeme len hádať, keďže o vozidle nevieme žiadne bližšie informácie, ale dĺžka lízingu na 4 roky naznačuje, že nebolo najlacnejšie.

A zrejme len ide o prepracovanú reklamnú spoluprácu a kampaň, pretože ŠPZ na vozidle sa zhoduje so značkou na stránke NaTesle.sk. Čo z toho bude?

Domů
Sdílet
Diskuse