Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2018 9:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov má toľko topánok, že ich už nedokáže spočítať

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Pozor Records sa ešte pred vydaním druhého sóla pripomína ďalšou ukážkou aj s videoklipom.

Pouličný autor tónov sa ešte v minulom roku nechal počuť, že sa v tom aktuálnom chystá vydať album, ktorý bude jednoducho kvalitnejší ako ten prvý. Už vieme, že bude niesť názov Franto a medzi fanúšikov by sa mal dostať 6. decembra, teda presne rok od vydania debutu. Ak zároveň sleduješ jeho sociálne siete, tak sa ti do uší určite dostalo aj zopár ukážok. 

Zároveň už vieme, že na ňom bude hosťovať elita slovenskej scény vrátane Separa, Dameho alebo Rytmusa. Prekvapením snáď nie je ani to, že sa na tomto projekte podieľal aj produkčne, aj keď priestor dostali aj iní beatmakeri. Dôkazom je aktuálna novinka, ktorá dostáva názov Boty a je jednoducho venovaná jeho zbierke tenisiek. 

Prízvukuje, že ich dostal v rámci spolupráce zadarmo a dozvedáme sa, akú má veľkosť nohy a aké modely a značky preferuje. Novinku sprevádza aj jednoduchý reprezent videoklip z obchodu s teniskami, resp. jeho skladu. 

Domů
Sdílet
Diskuse