Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2018 18:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hektolitry krve, rituály a exploze. Slipknot oslavují Halloween po svém

HUDBA
Uložit Uložené

Numetalová legenda Slipknot přichází se skvělým vizuálem ke skladbě All Out Life.

Slipknot patří mezi nejúspěšnější metalová uskupení hudebního průmyslu a důkazem je nejen samotná tvorba, ale i množství ocenění, včetně Grammy. O slovo se novými skladbami nehlásí velmi často, nemluvě o albových projektech, a proto můžeme dnešek označit za velmi důležitý den.

Dočkali jsme se vydání novinky s názvem All Out Life, kde kapela dokázala své schopnosti a vše podtrhla uměleckým vizuálem, ve kterém nechybí charakteristické prvky. Frontman Corey Taylor zároveň při příležitosti zveřejnění nové skladby přijal pozvání do show známého moderátora Zane Lowea, aby prozradil, že Slipknot aktuálně pracují na novém albu.

Nechal se slyšet, že půjde o jeden z nejtemnějších momentů historie skupiny a právě tato ukázka je důkazem, že to myslí vážně. Zatím jsme se nedočkali konkrétního data, kdy by mohl projekt spatřit světlo světa, ale aspoň si můžeme zkrátit čekání klipem.

Jen nedávno byla zveřejněna informace o tom, že Slipknot vystoupí vystoupí příští rok v Česku. Koncert proběhne 11. června 2019 v pražské O2 areně. Lístky budou k dispozici od 2. listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse