Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2018 12:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vegetariánský kuchař zabil zákazníka a naservíroval ho lidem. Řízky posypal jeho pomletým masem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zákazníci byli zaskočení, protože restaurace měla být čistě vegetariánská.

Rozhodnutí přestat jíst maso a přejít na vegetariánskou či veganskou stravu dnes není neobvyklé. Naše planeta zřejmě při podobné konzumaci masa dlouho nevydrží, protože lidé ji zatěžují čím dál, tím víc.

Množství z nás proto pomalu vylučuje z jídelníčku maso samotné, později i produkty jako mléko a sýry, a nakonec přechází na veganství. Člověk by se divil, ale jak jsme dokázali v našem nedávném videu, veganská jídla dokáží být mimořádně chutná a maso plnohodnotně nahradit.

Rozlehlé části Asie přitom veganství a vegetariánství praktikují už dlouhá století. V Indii bys mohl narazit na ty nejlepší vegetariánské speciality a nezaostávají ani země jako Vietnam či Thajsko.


Naneštěstí, čas od času se někde odehraje nepříjemná situace, která v ústech člověka zanechá trpkou pachuť. Návštěvníci jedné restaurace v Bangkoku zažili pachuť na vlastní kůži, protože ve vegetariánské restauraci jim byly naservírované těstoviny posypané mletým lidským masem.

Zákazníci do vegetariánské restaurace chodívali právě proto, aby se vyhnuli konzumaci masa, takže když jim před pár dny kuchař připravil nudle zdánlivě posypané hovězím nebo vepřovým masem, zhnuseně pokrm odmítli sníst a divili se, proč by to ve vegetariánské restauraci majitel dopustil.

O servírování masa ve vegetariánském podniku se zanedlouho dozvěděly úřady a na místo byla vyslána policie, která našla v kuchyni množství krve. Majitel mezitím ze svého podniku utekl, což však nezabránilo mužům zákona v prohledávání prostorů.

Části masa se povalovaly po celé kuchyni a policisté nakonec objevili tělo mrtvého, 61letého muže. Zřejmě ho zavraždil majitel restaurace a aby svůj čin utajil, tělo hodil do septiku, zatímco menší části lidského masa nasekal a podával svým zákazníkům.

Mrtvý muž byl nahlášen jako nezvěstný v druhé polovině října a policie zatím pracuje s verzí, že se s majitelem restaurace, do které mimochodem velmi často chodíval, pohádal a konflikt skončil vraždou.

Domů
Sdílet
Diskuse