Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2018 20:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Holčičky se z Halloweenu vrátily s 10 pilulkami extáze. Někdo jim drogy hodil do pytlíku se sladkostmi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Matka děvčat okamžitě upozornila policii.

I když v Česku oslavujeme Halloween stále aktivněji, v dohledné době se zřejmě k tradici obíhání sousedů s pytlíky na sladkosti nedostaneme.

Ve Spojených státech amerických či Spojeném království k Halloweenu „trick or treating“ neodmyslitelně patří, jenže v dnešním světě se najde hromada zlomyslných lidí, kteří by chtěli dětem ublížit.

Rozhořčená matka Amy Dixon z britského městečka Shiremoor nevěřila vlastním očím, když po návratu domů kontrolovala sáčky svým dvěma dcerám.

Holčičky se z Halloweenu vrátily s 10 pilulkami extáze. Někdo jim drogy hodil do pytlíku se sladkostmi
Zdroj: Amy Dixon/Facebook

Dívky ve věku 2 a 4 let samozřejmě neměly ani tušení, že by mohla obálka obsahující přibližně 10 růžových tablet ohrozit jejich životy.

Růžové tablety byly pokryty písmeny S stylizovanými ve stylu Supermana. Amy nedokázala určit, kdo obálku do sáčku vhodil. Policisté okamžitě začali vyšetřovat, zda jde skutečně o extázi, ale při pohledu na tablety bylo policistům jasné, že zřejmě nešlo o vysypané bonbóny.

Amy zároveň upozornila všechny rodiče v oblasti, aby svým dětem pro jistotu sáčky zkontrolovali, protože při náhodném požití extáze dětmi hrozí dokonce riziko usmrcení. Policisté se vyjádřili, že pokud se přítomnost extáze v tabletách potvrdí, budou vyšetřování brát nadmíru vážně, aby se podobný čin už nikdy neopakoval.

Domů
Sdílet
Diskuse