Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2018 13:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Opilý nakladač zavazadel usnul v nákladovém prostoru letadla, vzbudil se 800 kilometrů od domova

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Bezplatný výlet mu naštěstí zdraví nijak nepoškodil.

Zaměstnanec letecké společnosti American Airlines to před příchodem do práce přehnal s alkoholem a náhle se vydal na nečekané dobrodružství. Nejmenovaný nakladač zavazadel pracující na letišti v Kansas City pro Piedmont Airlines, dceřinou společnost zmiňované aerolinky American Airlines, zůstal uvězněn v nákladním prostoru Boeingu 737.

Nakladač připravoval letadlo na odlet, ale po důkladné přípravě před odletem a naložení zavazadel si na chvíli mezi kufry zdřímnul. Najednou však zjistil, že letadlo odletělo a žádný z kolegů na zemi si nevšiml, že by jim nakladač chyběl.

Opilý nakladač zavazadel usnul v nákladovém prostoru letadla, vzbudil se 800 kilometrů od domova
Zdroj: Jennifer Morrow/Flickr

ilustrační foto

Chlapík se proto vzbudil až na O'Hare International Airport v Chicagu, kde ho objevili překvapení vykladači a případu se ujala bezpečnostní služba, místní policie i FBI.

Po výslechu, při kterém muž přiznal, že měl v krvi alkohol a jen si potřeboval odpočinout, ho neobvinili z žádného trestného činu a druhým letadlem American Airlines poslali zpět do Kansas City.

Let v nákladním prostoru mu nijak neublížil, protože v prostoru aerolinky často přepravují zvířata, a tak je v něm udržován potřebný tlak i dostatečná teplota. 

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Naneštěstí, nakladač byl svým zaměstnavatelem hned suspendován a není známo, zda bude moci v práci pokračovat. Ať už jeho příběh skončí jakkoli, aspoň si bezplatně zaletěl v nákladovém prostoru letadla. 

Domů
Sdílet
Diskuse