Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2018 8:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine znovu útočí. Do postele si vzal přítelkyni svého nepřítele

HUDBA
Uložit Uložené

Tekashi už zapomněl, že vězení i smrti už nejednou unikl velmi těsně a své štěstí pokouší znovu.

Teprve před pár dny 6ix9ine velmi těsně unikl vězení a v ten den se ještě zúčastnil přestřelky, během níž byl zraněn jeden z jeho bodyguardů. Následně na svém Instagramu zveřejnil videa, kde děkoval Bohu za pomoc.

Pokora mu však podle očekávání dlouho nevydržela, ale alespoň splnil slib a chystá nový hit. Mezi fanoušky by se měl dostat již brzy, mělo by jít o jedenáctou skladbu v řadě, kterou duhový raper dokáže dostat do prestižního žebříčku Billboard.

Ukázka nové skladby, která by se měla mezi fanoušky dostat v nejbližších týdnech

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

I CANT STOP MAKING HITS 11 FOR 11 HIT ON THE BILLBOARD ‼‼‼ PROD @murdabeatz

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Kromě nové hudby se úspěšně věnuje beefování a tentokrát si vzpomněl, že nemá rád Trippie Redda. S ním sice v minulosti nahrál úspěšný banger Poles1469, ale hned poté se dvojice mladých raperů rozhádala, když se Trippie dozvěděl o Tekashiho poměru s mladistvou.

Trippie udělal to, co si dovolí málokterý raper a nechal fanoušky během svého vystoupení, aby křičeli „fu*k 69”, na což duhový Daniel zareagoval velmi svérázným způsobem. Na sociální síť zavěsil video, kde se nejprve sám dívá na záznam z tohoto koncertu a následně se na záběru objeví i expřítelkyně Trippie Redda.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

IT IS FUCK 69 LITERALLY @ayleks LOVE SCARS

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Ještě před tím však Trippie udělal chybný krok, když přidal video s popisem „mood”, ze kterého však odstranil zvuk. Tekashimu se však podle všeho podařilo získat originál, a tak vše nasvědčuje tomu, že jeho nepřítel neměl na výběr, protože v něm dostává shout out právě kontroverzní Gummo raper.

Není však vyloučeno, že zvuk pochází z úplně jiného záznamu, ale stoprocentní pravdu zatím neznáme. Podle výrazu obličeje bychom však toho mohli usoudit relativně dost.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Why they do this to him you got to prepared for moments like this you look like u bout to cry ‍♂‍♂ Damn he felt that ‍♂

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse