Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2018 10:43
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande vzpomíná na své expřítele. Děkuje Mac Millerovi

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbená zpěvačka vydává jednu z nejsilnějších skladeb v životě. Vzkaz si na ní najdou všichni její bývalí.

Ariana Grande má za sebou velmi náročné období. Ještě v minulém roce se musela dostávat z nelehké situace, která souvisela s explozí během jejího koncertu, kde zahynuly více než dvě desítky lidí. Když se už definitivně přes tuto emotivní událost přenesla, dokázala vydat kvalitní album Sweetener.

Ještě před tím se však rozešla s Mac Millerem, přičemž důvodem měla být jeho závislost, kvůli které se prý choval nevhodně. Ariana si našla dalšího přítele a svět v září obletěla zpráva o tom, že známý raper zemřel na předávkování ve vlastním domě. To pochopitelně Arianu vzalo, protože fanoušci na základě okolností připisovali vinu jí.

Vše však nasvědčuje tomu, že je zpěvačka velmi silnou osobností, protože dnes vydává skladbu thank u, next. Věnuje ji všem svým expřítelům včetně Big Seana a Rickyho Alvareze. A také zesnulému Mac Millerovi. Více už ale v samotné novince, která tentokrát postrádá vizuál.

Domů
Sdílet
Diskuse