Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2018 15:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po Pharrellovi napomína Donalda Trumpa aj Rihanna

HUDBA
Uložit Uložené

Americký prezident dostal pocit, že si na svojich manifestáciách môže púšťať akúkoľvek hudbu, no umelci ho veľmi rýchlo vyviedli z omylu.

Americký prezident kope za republikánov pri každej príležitosti a výnimkou nie sú ani aktuálne manifestácie naprieč celou krajinou. Ich neodmysliteľnou súčasťou je okrem srdcervúcich prejavov aj hudobný doprovod, ktorý však Donald Trump nedomyslel a výrazne si tak kazí svoj obraz u známych osobností. 

Všetko začal ešte pre pár dňami Pharrell Williams, ktorému sa nepáčilo, že počas osláv súčasného veľmi kontroverzného prezidenta hrá z reprákov jeho úspešná skladba Happy. Právom mal pocit, že Trump tak dáva verejnosti najavo, že sa umelec stotožňuje s jeho názormi, čo, pochopiteľne, nie je pravda. 

Z rovnakých dôvodov sa teraz búri aj Rihanna, ktorej právnici už zaslali do Bieleho domu list, v ktorom jasne píšu, že Mrs. Fenty nedala pánovi Trumpovi povolenie na prehrávanie jej skladieb. Nechcú totiž vyvolávať falošný dojem spojenia s jeho osobou.

Aby toho nebolo málo, ozval sa aj spoluzakladateľ Guns N’ Roses – Axl Rose, ktorý rovnako vyzval najväčšieho muža Ameriky, aby predstal hrať na zhromaždeniach tvorbu jeho kapely.

Domů
Sdílet
Diskuse