Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2018 16:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Idris Elba se stal nejvíc sexy mužem světa

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Herec se raduje.

Idris Elba obdržel v roce 2015 Řád britského impéria. Od té doby se o něm začalo mluvit jako o nástupci Daniela Craiga v roli legendárního agenda Jamese Bonda a nyní se stal nejvíc sexy mužem světa.

Titul každoročně uděluje známý magazín People, přičemž Idris byl jasnou volbou. Samotný herec se v rozhovoru vyjádřil, že ho titul samozřejmě potěšil a zvedl mu ego, ale upřímně ho nečekal. Vzpomněl si na své dětství, kdy byl hubený, vysoký a kamarádi se mu za vzhled vysmívali. Dnes se naopak směje on.

Ve svých 46 letech má za sebou úspěšné role v seriálu The Wire, kde ztvárnil Russella „Stringera“ Bella, ale fanoušci komiksových filmů ho znají zase jako Heimdalla v příbězích o Thorovi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Idris Elba (@idriselba),

Jak řekl časopisu People, pokud právě nestojí před kamerou a nenatáčí, věnuje se DJingu na Ibize, kickboxu v Thajsku či své krásné snoubence Sabrine Dhowre. Sabrinu požádal o ruku v únoru, takže ho v blízké budoucnosti čeká svatba.

Idris se co největší porci svého času snaží věnovat dvěma dětem, které má z předchozích vztahů. Svou 16letou dceru Isan a 4letého syna Winstona hýčká natolik, že jim to už občas začíná lézt na nervy.

Co se týče snoubenky Sabriny, při otázce, kdo ho naposledy viděl nahého, konstatoval, že právě ona. Na žádné bokovky se tak nechystá, i když přiznal, že z celebrit mu nejvíce imponuje Serena Williams svým sexappealem a bojovností.

 

Domů
Sdílet
Diskuse