Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 17:00
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Český hasič zakládal požáry, aby oslnil novou přítelkyni a kolegy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V hasičském sboru se příliš dlouho neohřál.

Na Oslavansku nedaleko Brna se odehrál bizarní příběh. Letos v dubnu se do tamních dobrovolnických hasičských sborů přidal jednadvacetiletý mladík a jen pár dní po jeho nástupu začal hořet nedaleký les.

Hned den nato musel sbor zasahovat znovu. Tentokrát hořela jiná část stejného lesa. Během dalších tří měsíců ještě záhadně vzplanulo pět stohů slámy a celková škoda se vyšplhala na 800 tisíc korun

Český hasič zakládal požáry, aby oslnil novou přítelkyni a kolegy
Zdroj: Pxhere.com / CC0 Public Domain

Při vyšetřování vyšlo najevo, že oním žhářem byl mladičký hasič. Důvodem pro jeho dvojroli bylo, že se chtěl před novými kolegy ukázat jako schopný hasič a navíc chtěl zapůsobit na svoji novou přítelkyni. Stín podezření na něj padl také z toho důvodu, že na místě požáru byl vždy mezi prvními a sem tam také své kolegy okradl.

Hasičům odcizil dvě motorkářské kombinézy, přilbu a další věci na motorku, které obratem prodal do jednoho brněnského bazaru.

Domů
Sdílet
Diskuse