Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 20:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Z Messengeru budeš moci do 10 minut smazat odeslanou zprávu

TECH
Uložit Uložené

Mazání zpráv se opět přiblížilo.

Zavedení funkce vymazání odeslaných zpráv z Messengeru nabírá stále reálnějších kontur. Na internetu se v říjnu objevily fotografie z této aplikace, kde měla jedna uživatelka možnost funkci otestovat.

Tehdy jsme neznali žádné detaily, a tak jsme jen polemizovali o tom, že v Messengeru bychom mohli dostat štědřejší čas na vymazání zpráv než 30 sekund zavedených v Gmailu.

Aplikace WhatsApp umožňuje uživatelům smazat zprávy do sedmi minut, ale Messenger ji plánuje překonat. Facebook o plánech oficiálně neinformoval média, takže zřejmě chce, aby uvedení proběhlo potichu a nečekaně.


Společnost však zaskočilo pozorné oko Matta Navarry. Muž si při čtení informací o nové aktualizaci Messengeru na verzi 191.0 v operačním systému iOS všiml vzkazu od sociální sítě, kde se zmiňuje, že v blízké budoucnosti dostaneš možnost smazat odeslanou zprávu do 10 minut od odeslání.

Lidé se nedokáží shodnout, zda je 10 minut dostatečný časový interval na to, abys zprávu mohl smazat, nebo by měl být Facebook štědřejší.

V komentářích se už vtipkuje, že když v noci pod vlivem alkoholu pošleš zprávy své bývalé přítelkyni, zřejmě si do 10 minut neuvědomíš, jakou chybu jsi právě udělal.

Dosud jsi sice v Messenger měl možnost zprávu smazat, ovšem nezmizela z obou stran konverzace. Na tvém displeji už neexistovala, ale druhá strana si ji mohla i nadále klidně prohlížet.

Opět musíme konstatovat, že nám Facebook neřekl přesný čas a datum, kdy funkce přijde, ale pokud ji už zmiňuje přímo v textu o aktualizaci, bude zřejmě za rohem.

Domů
Sdílet
Diskuse