Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 11:27
Čas čtení 0:00
Zuzana Franova

Berlínský dopravní podnik ukazuje, jak se správně dělá náborové video

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Berlínska MHD opět posouvá svou image na nový level. Po teniskách, které slouží jako jízdenka, přišla na svět náborová kampaň inspirovaná videem z dílny adidas.

Na kolaborace různých módních značek jsme již všichni dávno zvyklí. Kdo ještě nic neudělal se Supreme, jakoby ani nebyl. Počátkem letošního roku však všechny překvapil adidas, který si zvolil na spolupráci berlínskou MHD.

Spolu s Overkill obchodem vydali model EQT Support 93/Berlin, který měl svému majiteli sloužit jako roční předplatná jízdenka. Edice limitovaná na pět set kusů se okamžitě vyprodala a všichni čekali, jak zareagujou revizoři.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Overkill Marc (@overkill_marc) on 

Berlínský dopravní podnik zvládnul zaškolit všechny kontrolory do streetwearu, ba co víc, teď posouvá laťku ještě výš.  Při své nové náborové kampani se rozhodl opět stavit na adidas. Inspiraci našli v loňské kampani Original Is Never Finished, která překypuje odkazama na současnou kulturu, ale i historická díla jako například Botticelliho Zrození Venuše.

Ve videu účinkují zaměstnanci dopravního podniku a spolu s Frankem Sinatrou tě zvou na jízdu berlínskou MHD.

Abychom dokázali, že jde doopravdy o podarený remake, přidávame i původní kampaň. Ty nám do komentáře můžeš napsat, jestli by tě takovéhle náborové video přesvedčilo líp, než zapomenutá okurka od McDonald's.

Domů
Sdílet
Diskuse