Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 0:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Syn přistihl otce, jak se nemůže vynadívat na zadek Emily Ratajkowski

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přitažlivá modelka pózovala s mnoha obdivovateli.

Modelka Emily Ratajkowski ve svém volném čase občas chodí na basketbal. Zavítala do arény The Staples Centre v Los Angeles, kde hrávají své domácí zápasy hráči LA Lakers. Oblíbený tým si Emily nenechala ujít v souboji s Minnesotou Timberwolves, přičemž musela odcházet spokojená, protože Lakers nakonec zápas dotáhli do úspěšného konce a vyhráli 114:110.

Nebyla by to Emily, kdyby mezi lidi nepřišla v provokativním outfitu. Na sobě měla jen kratičký top, pod kterým chyběla podprsenka, a džíny s vysokým pasem.

Velmi jednoduchý outfit ocenily téměř 2 miliony fanoušků na Instagramu, kteří nešetřili komplimenty ani v komentářích, ale nečekanou hvězdou sociálních sítí se stal zvědavý tatínek a fanoušek v jedné osobě.

Zatímco Emily pózovala svému fotografovi, chlapík si na chvíli přestal všímat syna na vedlejším sedadle a nemohl se vynadívat na Emily postávající v řadě za ním.

Tatínek se dokonce díky správně vybranému sedadlu dostal i do pozadí fotky, kterou si Emily zavěsila na Instagram. Lidé pod momentku muže obdivující zadek krásné modelky přidávali vzkazy, jak by se museli zřejmě pokochat i oni, ale našli se i kritici. Nezdálo se jim, že si otec nemohl pohled odpustit u malého syna.



Domů
Sdílet
Diskuse