Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci s Burger Kingom.
19. listopadu 2018 9:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Burger King dorazí na Slovensko! Legendárne hamburgery ochutnáš už koncom novembra

GASTRO
Uložit Uložené

Do Bratislavy dorazia kráľovské burgre. Kde nájdeš prvú predajňu?

Fast foody sa môžu začať triasť, na Slovensko prichádza legendárny Burger King. Už 23. novembra sa v nákupnom centre Bory Mall otvorí prvá slovenská reštaurácia. Domáca gastro scéna tak konečne zažije trošku oživenia a na Slovensko dorazí nový silný fastfoodový hráč, ktorý prinesie konkurenciu a nové chute.

Burger King však nezostane len v Bory Mall a už čoskoro sa rozšíri aj do iných obchodných centier. Už teraz ti vieme sľúbiť, že koncom roka nájdeš burgre v hre aj v Avione, a to rovno v čerstvo zrekonštruovanom foodcourte. V roku 2019 pribudnú ďalšie štyri reštaurácie, dve v Bratislave a dve mimo hlavného mesta.

Burger King do slovenského gastra vtrhol poriadne drsným spôsobom – ich uvádzacie menu totiž dostalo názov #PREPÁČMEKÁČ. Nájdeš v ňom klasické Whopper menu s ešte jedným Whopper burgrom navyše. V ponuke bude až do konca roka 2018, a to za 5,50 €.

Prvý slovenský Burger King sa v Boroch otvorí už 23. novembra o 17:30 a nebude chýbať ani vzrušujúci sprievodný program. O zábavu sa postará Sajfa, určite mu príď robiť spoločnosť aj ty. Pre prvých 100 návštevníkov totiž bude pripravené #PREPÁČMEKÁČ menu zadarmo.

Kráľ je na scéne iba jeden, preto rozhodne skontroluj facebookový event a doraz do Bory Mall ochutnať tie najvyššie štandardy kvality – mäsu grilovanému na ohni či čerstvo nakrájanej zeleninke predsa nemôžeš povedať nie.

Burger King dorazí na Slovensko! Legendárne hamburgery ochutnáš už koncom novembra
Zdroj: Burger King
Domů
Sdílet
Diskuse