Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2018 17:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yanko Kral opustil H16 a vytvoril TLAK

REFRESHER
Uložit Uložené

Ďalší Refresher Backstage ťa prevedie pozadím úspešnej série udalostí elektronického žánru v Bratislave.

So seriálom Refresher Backstage sme najprv mapovali len rapové udalosti interpretov naprieč Slovenskom a Českom. Neskôr sme odbočili aj mimo jedného hudobného žánru a dokonca aj hudby ako takej. No a teraz sa nám darí rozširovať portfólio o ďalšiu veľmi vzácnu udalosť.

V skutočnosti ide o sériu s titulom TLAK z dielne Yanka Krála. Pôvodne išlo o záležitosť výhradne jedného klubu, no dnes už v pravidelných intervaloch navštevuje aj ostatné bratislavské podniky, kde ľudia dokážu patrične oceniť elektronickú hudbu svetovej kvality. Yanko nám ukázal pozadie svojej akcie a zároveň prezradil množstvo zaujímavostí zo svojej histórie a dokonca aj z čias, keď bol ešte členom H16

Okrem neho na TLAKu hosťoval aj V3IE alebo Jimmy Pé, ktorí boli rovnako ochotní rozprávať o svojej práci a svojich úspechoch. Viac už ale v pokračovaní Refresher Backstage, kde sa dozvieš napríklad aj to, na akej akcii by títo známi DJs nikdy neboli ochotní hrať. 

Domů
Sdílet
Diskuse