Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2018 11:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Známou blogerku nepustili do Louvru, protože měla příliš krátké a nevhodné šaty. Je to archaické, tvrdí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Blogerka si nemohla vychutnat muzeum, dokud se nepřevlékla.

Australská blogerka s více než 230 tisíci fanoušky na Instagramu zažila při návštěvě Paříže nepříjemnou situaci. V plánu měla i prohlídku světoznámého muzea Louvre, jenže Newsha Syeh se dovnitř nedostala, protože ji zastavil bezpečnostní pracovník. U vstupu ji napomenul, že v takovém oblečení do muzea nemůže, a tak se Newsha musela otočit a odejít.

Konflikt nenechala jen tak a na Instagram přidala příspěvek svých černých šatů, přičemž poznamenala, že právě kvůli nim ji strážník do muzea nepustil.

Louvre na oficiální stránce návštěvníky upozorňuje jen na to, aby do muzea nechodili v plavkách, bez bot či bez zakryté hrudi a dekoltu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Newsha Syeh (@mewsha),

Blogerka upozornila na to, že při vstupu ji strážník nejenže poslal ven, ale nemohl si odpustit ani několik nevhodných poznámek, aby se okamžitě zakryla. Na sociální síti našla blogerka množství fanoušků, kteří ji podpořili a navrhli jí, aby na konflikt v Louvru zapomněla a šla objevovat hezčí místa Paříže. Prý by měla rovnou napsat stížnost do muzea, protože podmínky nijak neporušila.

Aby nakonec poslala muzeu jasný vzkaz, v jedné ze svých novějších fotek, na které měla oblečené právě údajně nevyhovující černé šaty, přidala popis o tom, jak by si Picasso její outfit zamiloval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Newsha Syeh (@mewsha),

Domů
Sdílet
Diskuse