Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2018 2:42
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

2. séria Oteckov sa už o mesiac dočká finále. Máme počítať s pokračovaním?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Záver 2. série sa blíži. Sledoval si ju aj ty?

O slovenskom seriáli Oteckovia sme si naposledy písali  v lete minulého roku. Vtedy mal seriál za sebou prvú úspešnú sériu s úctyhodným počtom 110 epizód. Druhá séria Oteckov započala 3. septembra (září) 2018, pričom od daného obdobia TV Markíza stihla odvysielať niekoľko desiatok nových dielov.

Diváci na Oteckoch najviac oceňujú komické situácie hlavných postáv, ktoré v niektorých prípadoch viac než výrazne pripomínajú humorné i dramatické situácie z reálneho života. Námetom sa TV Markíza inšpirovala chillskou predlohou.

Ku kvartetu otcov mimo Filipa Tůmu, Braňa Deáka, Vladimíra Kobielskeho a Mareka Fašianga, stavila 2. séria aj na overeného lámača sŕdc Jána Koleníka, ktorý si na pľaci podľa všetkého užíva množstvo zábavy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oteckovia (@oteckovia),

Nuda pri natáčaní však neobchádza ani Mareka Fašianga a jeho postavu Tomáša, ktorý v nedávnej epizóde po vášnivej noci s Lindou (Mária Bartalos) stratil pojem o čase a zabudol na ráno nadstaviť budík. Pri tejto situácii ich navyše takmer prichytila jeho malá dcéra Julka (Laura Gavaldová).

Práve podobné momenty patria medzi tie, ktoré sa môžu v bežnom živote prihodiť naozaj každému a diváci ich jednoducho obľubujú. K 12. novembru si Oteckovia na konto pripíšu už 160. epizódu, pričom ďalších 19 častí by mala Markíza vysielať až do 7. decembra 2018.

V decembri teda uvidíme finálny diel druhej série. To ale neznamená, že sa so seriálom rozlúčime nadobro. Pre Markízu ide stále o divácky úspešný projekt, a tak sa dá očakávať, že televízia koncom roka potvrdí návrat Oteckov v podobe 3. série. Sleduješ seriál aj ty?

Domů
Sdílet
Diskuse