Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2018 10:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tyler, the Creator a Converse opět spojili síly

MÓDA CONVERSE
Uložit Uložené

Dočkali jsme se další vkusné spolupráce známého rapera Tylera a značky Converse. Výsledkem jsou nové použité materiály na ikonických modelech.

Tyler, the Creator nám ještě v minulém roce v rámci své spolupráce se značkou Converse představil zcela novou kolekci tenisek s vlastním modelem, který nese název GOLF le FLEUR*. Pestrobarevné verze z předešlých dropů se právem dočkaly velkého úspěchu a pokud se ti podařilo některou z nich ulovit, máš doma vzácný kousek, který si však v tvém botníku zaslouží nového kolegu.

Kalifornský raper už před pár týdny oznámil, že chystá módní novinky, a nyní už víme, že se máme na co těšit. Už dnes, 15. listopadu, se do prodeje dostávají modely Chuck 70 High a One Star Ox, na kterých se kreativní podílel právě Tyler. Dobrou zprávou zároveň je, že díky queens.cz si je budeš moci pořídit i v našich končinách.

Kolekce dostává název Burlap, což je mimochodem pojmenování použitého materiálu. Jde o jutu, která je podobná lnu a je specifická například odolností. Pochopitelně, mluvíme jen o svršku, přičemž zbytek tenisky zůstává stále stejně pohodlný a podrážka stejně odolná. Z modelu Chuck 70 High budou dokonce k dispozici hned dvě barevné verze.

Tyler, the Creator a Converse opět spojili síly
Tyler, the Creator a Converse opět spojili síly

Pokud sis víc oblíbil „klasické“ Tylerovky, máme taky řešení 

Tyler, the Creator a Converse opět spojili síly

A protože už tu máme chladné počasí, nezapomeň se vybavit anorakem z té samé kolekce 

Tyler, the Creator a Converse opět spojili síly

Domů
Sdílet
Diskuse