Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2018 18:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Reálný design Pokémonů a Ryan Reynolds jako detektiv Pikachu. První trailer pro šílenou verzi Pokémonů je skvělý

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Popravdě se nemůžeme dočkat.

Když se ohlásilo, že film Pokémon: Detective Pikachu skutečně vznikne a že jeho hlasem se stane Ryan Reynolds, nedělali jsme si velké naděje. Právě naopak. Dnes se však z ničeho nic objevil na internetu trailer a my jsme víceméně nadšení. 

Trailer slibuje několik zápletek, množství legendárních Pokémonů, dokonce i velkou destrukci, reálnější vzhled Pokémonů a mnoho dalšího. V první řadě může jít o ideální oddechový film do kina, na který můžete vzít úplně kohokoliv. Koneckonců, kdo by neznal Pokémony? Na druhé straně, v tomto světle je zná jen málokdo.

Zdá se, že jediným dabérem bude Ryan Reynolds. Ten namluví známou žlutou potvůrku, přičemž postava herce Justice Smithe je jediná, která mu rozumí. Pokémoni mají svůj vlastní jazyk, ale lidé jim nikdy nerozuměli. To se nyní mění a na Timovi je, aby toho patřičně využil. Rozehrává se totiž tajemná hra s nejistým koncem a kriminálními zápletkami.

Kromě nich uvidíme i Kathryn Newton (Big Little Lies) či Kena Watanabeho (Godzilla), přičemž o režii se postará Rob Letterman (Shark Tale). Pokud vše půjde tak, jak má, Pokémon: Detective Pikachu by do kin měl dorazit 10. května 2019 (natáčení začalo ještě v lednu tohoto roku). Níže se už podívejte na povedený trailer a dejte nám vědět, co si o tom myslíte. My jsme jednoznačně zaskočeni, ale i mile překvapeni.

Reálný design Pokémonů a Ryan Reynolds jako detektiv Pikachu. První trailer pro šílenou verzi Pokémonů je skvělý
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse