Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2018 15:49
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Peaky Blinders bude po svém konci pokračovat filmem. Scénář už píše tvůrce seriálu

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Svět Peaky Blinders se kromě 5. série zřejmě rozroste i o celovečerní snímek.

Natáčení 5. série Peaky Blinders započalo již koncem září. Od dané doby jsme tě informovali například o tom, že seriál dostane hereckou posilu, kterou je Anya Taylor-Joy. Tu diváci znají především díky jejím rolím v hororové Čarodějnici a v thrilleru Split. Kromě toho se mladá herečka objeví i v připravované novince Glass.

5. série se k fanouškům dostane již v lednu 2019, ale mimo ni tvůrce seriálu Steve Knight potvrdil, že příběh by se měl táhnout až po sedmou sérii. Co dál? O možnosti filmového zpracování se sice již nějakou dobu šeptalo, ale nyní byla tato informace potvrzena režisérem prvních tří epizod Otto Bathurstem.

„Myslím, že Steve Knight aktuálně píše scénář,“ prozradil Otto Bathurst v rozhovoru o novém Robinu Hoodovi pro portál Yahoo! Movies. Otto už v roce 2016 vzpomínal, že kolem filmu se vedlo několik diskusí a pravděpodobně dříve či později nakonec vznikne. Bližší informace o příběhu či hereckém obsazení však bohužel zatím nemáme.

Peaky Blinders bude po svém konci pokračovat filmem. Scénář už píše tvůrce seriálu
Zdroj: BBC

Můžeme ve filmu počítat i s Thomasem Shelbym, kterého v seriálu ztvárňuje Cillian Murphy? Zájem z hercovy strany by rozhodně byl. V jednom z dřívějších rozhovorů pro magazín Esquire prozradil, že Steve Knight pracuje s nějakými nápady, kterých by se rád zúčastnil. Zdá se tedy už jen otázkou času, kdy BBC tuto zprávu oficiálně potvrdí.

Doporučeno
Proč všichni milujeme Cilliana Murphyho? Proč všichni milujeme Cilliana Murphyho? 1. srpna 2023 15:15

V páté sérii by měla Anya Talyor-Joy prezentovat důležitou postavu a podle některých dohadů by mohla mít blízký vztah k Michaelu Grayovi (Finn Cole). Kromě ní se k 5. sérii připojí i Sam Claflin z Hunger Games. Dále ale opět uvidíme Murphyho, Helen McCrory, Paula Andersona a další.

Domů
Sdílet
Diskuse