Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2018 17:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nevěsta přečetla místo svatebních slibů před oltářem zprávy, jak ji ženich podváděl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žena se nenechala textovými zprávami rozhodit.

Svatba je velkým dnem v životě každé nevěsty a ženicha. I krátce před příchodem k oltáři se však všechno dokáže změnit a obrátit naruby. Svět o tom momentálně přesvědčuje nevěsta, která chtěla zůstat v anonymitě, a na portálu Whimm zveřejnila svůj příběh. Večer před svatbou trávila s kamarádkami.

Nekonala se žádná bláznivá rozlučka se svobodou, společně popíjely víno a nevěstin mobil neustále hlásil novou příchozí zprávu. Většina z nich byly gratulace od známých, ale jedna nechtěla nikomu blahopřát.

Našla v ní jen několik fotografií, obrázků a výmluvná slova: „Já bych se za něj neprovdala. Co ty?“ A okamžitě pochopila, že jí její budoucí manžel posledních šest let lhal.  

Nevěsta přečetla místo svatebních slibů před oltářem zprávy, jak ji ženich podváděl
Zdroj: Pixabay

Neznámá žena v sobě našla tolik úcty, že posbírala dohromady ty nejodpornější části její společné konverzace se ženichem, přidala i fotky a vše poslala nevěstě, aby učinila nejvýznamnější rozhodnutí svého života plně informovaná.

Zprávy obsahovaly části o tom, jak by se jeho přítelkyně, tedy nevěsta, mohla od neznámé ženy učit, protože je její tělo dokonalé. Obsahovaly plány o tom, kdy a kde se měli setkávat, a tak bylo vše jasné.

Hned se svěřila kamarádkám, ty ji chtěly přesvědčit, ať svatbu okamžitě zruší, ale ona navrhla, že se rozhodne až ráno. Mezitím vymyslela dokonalý způsob, jak svého přítele nejlépe potopit.

Ženichovi nic neřekla, oblékla se do svatebních šatů a přišla až k oltáři. Před ním se otočila směrem k hostům a prohlásila, že dnes se žádná svatba konat nebude. Vytáhla mobil a přečetla každičkou zprávu, kterou jí neznámá žena poslala. Nakonec odlepila uslzené oči od mobilu, podívala se na ženicha a ten nedokázal říct ani slovo. Rychle z kostela odešel.

Nevěstě se sice rozsypal celý životní sen přímo před očima, ale prý rozhodnutí nelituje. Svatba se nekonala, avšak jídlo a pití bylo nakoupeno, a proto si s hosty zorganizovali velkolepou párty až do rána.

Domů
Sdílet
Diskuse