Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2018 19:05
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Miluješ prosklené stavby? Designový apartmán z New Yorku pro tebe bude tím pravým

KULTURA
Uložit Uložené

Díky české realitní kanceláři se můžeš stát majitelem nemovitosti přímo v srdci velkého jablka.

Unikátní příležitost ke koupi prostorného dvoupokojového bytu na 100 Eleventh Avenue, v ohromující budově navržené oceňovaným architektem Jeanem Nouvelem.

Jižně orientovaný byt s jednou ložnicí, koupelnou a samostatnou toaletou se chlubí okny od podlahy ke stropu a dlouhou terasou s výhledy na město. Pokoje jsou krásně prosvětlené a šatna i komora jsou elegantně ukryty, aby se vytvořilo více prostoru v obývacím pokoji. Otevřený koncept jídelny má plně vybavenou moderní kuchyň s centrálním ostrůvkem, nerezovými skříňkami a spotřebiči z nerezové oceli.

V interiéru je bílá terrazzová podlaha a vysoké stropy. Ložnice zahrnuje šatnu a působivou bílou koupelnu se dvěma umyvadly, vanou a skleněným sprchovým koutem.

Dům s bazénem leží na křižovatce West Chelsea Arts District, Meatpacking District a parku Hudson River. Vyhledávaná lokalita je obklopena galeriemi, muzei a těmi nejlepšími restauracemi, kavárnami i nočním životem. 

P.S. - Byt je prodáván společností Christie's International Real Estate Group.

Víc podobných nemovitostí najdeš na Svoboda & Williams.

Adresa: 100 Eleventh Avenue, New York

Celková obytná plocha: 115 m²

Cena: Na vyžádání (paní Veronika Krajcárková)

Domů
Sdílet
Diskuse