Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2018 12:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Veganská restaurace začíná nabízet marihuanové pokrmy. Chce vyvrátit mýty o využití zelené rostliny

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Šéfkuchařka chce vytvořit menu, kde si svůj pokrm najde každý.

Obyvatelé anglického města Brighton se od 1. prosince mohou těšit na novou zajímavou restauraci. Na ulici Duke Street otevře své brány The Canna Kitchen. Z názvu můžeš vydedukovat, jaká ingredience bude v jídlech dominovat.

Restaurace nebude nabízet pokrmy, které by mohly oslovit masožravce, protože bude specializovaná na vegetariánská a veganská jídla. Její šéf Sam Evolution chce široké veřejnosti ukázat, že na marihuanu ani zdaleka netřeba nahlížet tak negativně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Canna Kitchen (@cannakitchen_uk),

Rostlina má podle něj jedno z nejuniverzálnějších využití v lidském jídelníčku, obsahuje vyrovnané množství živin, a pokud si odmyslíš její psychoaktivní součást THC, pak je ve Spojeném království legální. Psychoaktivní látku THC bys v jídlech restaurace The Canna Kitchen hledal jen velmi těžko.

Nejenže je ve Spojeném království ilegální, ale Sam Evolution nemá zájem přivádět své zákazníky do euforických stavů. Namísto THC se bude v jídlech využívat látka kanabidiol, která pozitivně ovlivňuje řadu zdravotních aspektů našeho organizmu.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00

Šéfkuchařka Charlotte Kjaer plánuje při tvorbě menu využít tradiční britské ingredience a propojit je se světovými kuchařskými trendy, takže se mají obyvatelé Brightonu na co těšit. Mezi nejpopulárnější jídla by měly patřit pokrmy z lilku, kapusty či květáku, do kterých bude přidávána zmiňovaná látka kanabidiol.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Canna Kitchen (@cannakitchen_uk),

Kdybys neměl chuť na veganskou marihuanovou stravu, o patro výš si budeš moci zajít vychutnat kávu nebo nápoje se stejnými výtažky z konopí.

Díky tomu, že je kanabidiol legální látka, můžeš si ho koupit ve formě kosmetiky či drogerie v Hemp Earth Dispensary, která bude také součástí restaurace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Canna Kitchen (@cannakitchen_uk),

Domů
Sdílet
Diskuse