Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2018 9:50
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mňoukání, předení i kašlání chlupů. Tajný život mazlíčků 2 si oblíbí i milovníci koček

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

I ty jsi už zažil případ, kdy tě tvůj čtyřnohý miláček tahal z postele?

Na první trailer k pokračování animáku Tajný život mazlíčků od Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions) jsme si museli počkat opravdu dlouho. Upoutávka o psu Maxovi, kterého jeho majitelka sebrala k veterináři, u diváků vyvolala poměrně dobrou odezvou.

Filmaři ale nezapomínají ani na majitele koček, a proto přinášejí upoutávku točící se kolem mňoukající Chloe. Tu jsme poznali už v průběhu první části.

Pokud se i u tebe doma nachází alespoň jedna kočka, je možné, že sis musel zažít množství pokusů, při kterých se snažila získat tvou pozornost. A tento trailer dokazuje, že kohout není jediným zvířetem, který si s oblibou hraje na ranní budíček.

Hlas jedné z hlavních postav, psa Maxe, namluvil Patton Oswalt a dabování Chloe se jako v případě jedničky ujala Lake Bell. V rámci dabingu ve většině případů počítáme se starými známými jmény.

Uslyšíš tak herce jako Kevin Hart, Jenny Slate, Eric Stonestreetovi, Ellie Kemper, Dana Carvey, Hannibal Burress či Bobby Moynihan. K nim se dále připojí Tiffany Haddish, Nick Kroll, Pete Holmes a také hvězda Harrison Ford. Která postava však bude znít jako slavný Han Solo/Rick Deckard, zatím nevíme.

Mňoukání, předení i kašlání chlupů. Tajný život mazlíčků 2 si oblíbí i milovníci koček
Zdroj: Universal Pictures

Obě upoutávky zatím působí dostatečně uspokojivým dojmem a dále je už jen na tvůrcích, zda dokáží snímku dodat i množství povedených originálních vtípků a příběh, který se vyhne klasickým žánrovým klišé.

Režie se podruhé ujal Chris Renaud (Despicable Me 1 a 2), ale tentokrát již nebude spolupracovat s kolegou Yarrow Cheneym, který režíroval nového Grinche. Scénář ke snímku připadl na ramena Briana Lynche (The Minions).

Premiéra je stanovena na 20. června 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse