Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2018 14:40
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet se zamiloval do vánoční reklamy od McDonald's. Zastínila i ty nejočekávanější

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Společnost McDonald's vánoční reklamou všem vypálila rybník.

Vánoční reklamy světoznámých obchodních domů už každý rok očekáváme. John Lewis v roce 2018 vsadil na známou osobnost a zavolal si na pomoc Eltona Johna, což si můžeš prohlédnout i na našem webu, avšak podle lidí na internetu všechny překonal McDonald's.

Nedá se říci, že by McDonald's patřil mezi společnosti, od kterých se očekávají ty nejlepší vánoční reklamy, ale britská divize se nenechala zahanbit.

Hlavními postavami příběhu jsou samozřejmě Santa Claus se svým sobem. Příběh probíhá standardně, protože Santa navštěvuje jednotlivé domovy, rozdává dárky a vychutnává si sušenky s mlékem či koláče, které mu děti nechávají připravené, aby měl dostatek sil na následující část cesty.

Nikdo si však nevzpomněl na soba. Bez zvířete by Santa nemohl doručit žádné dárky, ale pomyslný Rudolf na cestě také potřebuje jídlo, a tak Santu napadne myšlenka, jak krizi vyřešit.

V dálce si všimne pobočky McDonald's, zajede dovnitř a odchází z ní s hromadou mrkví, díky čemuž může sob doplnit síly a pokračovat v doručování dárků.

Uživatelé na internetu nešetřili slovy chvály a konstatovali, že reklama od sítě rychlého občerstvení je několikanásobně lepší než reklama od Johna Lewise. Prý je jako jediná rozplakala, protože dosud nikdo nepřemýšlel nad tím, zda nepotřebují jíst i sobi.




Domů
Sdílet
Diskuse