Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 7:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přítelkyně zavraždila partnera, uvařila ho a naservírovala s rýží

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve výpovědi nazvala svůj čin chvilkou šílenství.

Žárlivost přítelkyně připravila muže o život. Maročanka žijící se svým přítelem více než sedm let ve Spojených arabských emirátech ho ve chvíli šílenství zavraždila, naporcovala, uvařila a nakonec naservírovala v rámci tradičního marockého pokrmu místním dělníkům z Pákistánu.

Žena muže zabila už před třemi měsíci, avšak policisté ji z činu usvědčili úplnou náhodou. Pár žila v domě ve městě Al Ain, o čemž věděl i bratr zavražděného. Po pár měsících bez kontaktu proto šel pár navštívit, ale po bratrovi nebylo ani stopy. Zhrozil se až v momentě, kdy v mixéru narazil na lidský zub.

Přítelkyně zavraždila partnera, uvařila ho a naservírovala s rýží
Zdroj: Jamal Tariq/Wikimedia Commons

Měl podezření, že se pár pohádal a mohlo dojít k násilí, ovšem netušil, že po vraždě partnerka pokračovala ve svém šíleném plánu. Připravila dokonce tradiční marocký pokrm kabsu s rýží.

Aby ostatky svého přítele nemusela konzumovat sama, našla partu pákistánských dělníků pracujících nedaleko jejího domu a jídlo jim odnesla na znamení dobré vůle a přátelství.

Společně s kamarádkou pak celý dům uklidili, aby se zbavili všech stop, jenže na detaily očividně nemysleli. Žena se zlomila při výpovědi před policií a ke všemu se přiznala.

Policie potvrdila, že zub patřil zavražděnému muži po analýze DNA, a tak ženu poslali na psychiatrii, aby lékaři zjistili, jak je možné, že byla schopna provést takový zvrácený čin. Momentálně ji čeká vyšetřování, po kterém zřejmě skončí v dlouholeté psychiatrické léčbě.

Domů
Sdílet
Diskuse