Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2018 14:44
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

UFC míří do Prahy! Dočkáme se konečně souboje Vémola vs. Végh?

SPORT UFC
Uložit Uložené

Česko se může těšit na jedinečnou sportovní událost. UFC má zavítat do O2 areny.

Fanoušci bojových sportů se mohou těšit na galavečer, na který jen tak nezapomenou. Do pražské O2 areny má totiž v příštím roce vůbec poprvé v historii zavítat nejprestižnější světová organizace UFC.

Podle předběžných spekulací a informacích z nejmenovaných zdrojů by se akce měla uskutečnit 23. února (február) a zřejmě není pochyb, že by UFC mohlo celou arenu vyprodat.

To však bude záležet samozřejmě také na tom, jaké zápasy turnaj nabídne. O slovo se ovšem již stihl přihlásit český borec Karlos Vémola, který divákům v minulosti opakovaně slíbil, že se do UFC znovu vrátí. A právě tohle by mohla být ideální příležitost.

Jako svého soupeře by si hvězdný zápasník XFN přitom představoval slovenskou jedničku a šampiona Bellatoru Attilu Végha, který momentálně zápasí pod konkurenční domácí organizací Oktagon MMA. O jejich vzájemném zápasu se již v minulosti hojně spekulovalo a lační po něm tisíce fanoušků.

Aktuálně zjišťujeme, zda by organizace Oktagon MMA svého bojovníka na zápas pustila a případně za jakých podmínek. Článek následně doplníme o nové informace, zůstaňte proto na příjmu.

Domů
Sdílet
Diskuse