Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2018 23:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vtipné ohřívače na nos se staly novým zimním hitem. Nenech důležitou část svého těla omrznout

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zapomeň na čepice či šály, chránit musíš svůj nos!

Teploty zůstávají v zimě často pod nulou, což nás nutí nasadit si rukavice, teplou bundu a čepici. Snažíme se pomocí oblečení ochránit jednotlivé části svého těla, ale až společnost Nose Warmer Company si uvědomila, že zanedbáváme nosy.

I když si dosud zřejmě o ohřívačích nosu nikdy neslyšel, v posledních dvou měsících se staly velkým hitem na internetu i mimo něj.

Už jen samotné produktové fotografie mužů, žen či párů s nasazenými štrikovanými ohřívači na nosech vypadají natolik vtipně a bizarně, že člověk investuje pár eur, aby se mohl s kamarády dobře pobavit.

Společnost Nose Warmer Company přitom začínala jako podnikatelský projekt jediné ženy. Zjistila, že jí v zimě bývá na nos chladno, a tak si uštrikovala první ohřívač. Lidé v jejím okolí zareagovali na výrobek pozitivně, a tak ho začala vyrábět ve větším až momentálně přijímá stovky a tisíce objednávek měsíčně od lidí z celého světa.

Pokud vyznáváš specifický styl, je vysoce pravděpodobné, že si v katalogu všemožných ohřívačů nosu najdeš i ten svůj oblíbený. Společnost ho vyrábí v nejrůznějších barvách a vzorech, takže si s ním můžeš sladit klidně i celý outfit.

Ani cena za vtipný doplněk není tragická, protože stojí 8,8 dolaru. Stačí si odpustit dvě či tři pivka a tvůj nos může být po celou zimu v teple.

Domů
Sdílet
Diskuse