Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 9:54
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Slovák Vladimír Furdík posiluje Zaklínače od Netflixu! Proslul i rolí Night Kinga z Game of Thrones

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Night King opouští Westeros a chystá se plenit světy Witchera.

Od jednoho fantasy k druhému. Od jednoho blockbusteru k dalšímu. Slovák Vladimír Furdík, který už dávno prorazil za velkou louží, si i nadále dělá dobré jméno nejen na poli seriálů. Avšak právě zde rezonuje nejvíce. Po pár letech strávených ve Westerosu coby kaskadér a později i samotný Night King, přijal nabídku posunout na jiný level i Zaklínače od Netflixu.

Je možné, že ztvární nějaké menší role, případně i větší, ale na začátku seriálu se hlavně bude starat o bojovou choreografii. Zaměří se na trénink herců, nepochybně i koní a zřejmě bude dohlížet i na to, aby někdo někomu neodsekl ruku. Speciálně se věnuje i Henrymu Cavillovi a jeho práci s meči.

S novinkou přišel maďarský web SorozatWiki. Sám Furdík oznámil tuto novinku na eventu Play v Maďarsku, kde právě probíhá natáčení první série Witchera. Pokud se chcete o Furdíkovi dozvědět více, klikejte sem.

Slovák Vladimír Furdík posiluje Zaklínače od Netflixu! Proslul i rolí Night Kinga z Game of Thrones
Zdroj: HBO

My si připomeneme, že první série sestávající z osmi epizod se tedy pravděpodobně bude natáčet i v blízkosti našich hradů, zámků nebo lokalit, které se hodí do obrazu světa plného nestvůr a středověkých zvyků. Pokud se tedy původní zprávy ukáží jako pravdivé, potvrzené slovenské natáčení totiž stále nemáme.

Z dále potvrzených rolí víme, že postavy Ciri se ujme Freya Allan (Into the Badlands), mocnou čarodějku Yennefer ztvární Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Muders) a role Triss připadla Anne Schafer. Kromě nich však uvidíme i Jodhi May (Game of Thrones, Genius), Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude), Adama Levyho (Knightfall, Snatch) a další.

Pokud se o seriálu chcete dozvědět více, klikejte na naše bohaté vlákno. Všech 8 epizod by na Netflix mělo dorazit již v roce 2019!

Domů
Sdílet
Diskuse