Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2018 15:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Album Dummy Boy je na rozdíl od svého autora Tekashiho 6ix9ine venku

HUDBA
Uložit Uložené

Mezi fanoušky se neoficiální cestou dostává první studiové album duhového vězně.

Pokud jsi náhodou již poosmé za poslední týden omylem otevřel článek o interpretovi, který tě absolutně nezajímá, tak se ti předem omlouváme. Pro fanoušky Tekashiho tvorby tu však máme zprávu, že očekávaný debut se dnes dostává na veřejnost mimo oficiální cesty.

Poté, co byl 6ix9ine zavřen do federální věznice, jsme se od jeho managementu, resp. vydavatelství dočkali vyjádření, že dokud se všechno nevysvětlí, vydání avizovaného Dummy Boy bude pozastaveno. Kompetentní však pravděpodobně zapomněli na to, že kromě streamovacích služeb měl být projekt dostupný i na oficiální webové stránce duhového rapera za 6,99 dolarů. Zakoupit si ho už stihlo pár šťastlivců, kteří ho nyní šíří internetem.

Najdeš na něm spolupráce s Nicki Minaj či Kanye Westem na dosud nezveřejněných skladbách, což má však pro samotného autora a jeho vydavatelství jednu velkou nevýhodu. Namísto milionů ze streamovacích služeb a prvenství v prestižních žebříčcích Billboardu se nedočká prakticky ničeho a ještě musí čelit obviněním směřujícím k doživotí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 6ix9ine (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse