Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2018 14:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sýrová sezona v McDonald's je tady!

GASTRO
Uložit Uložené

Ve fastfoodech by ses určitě neměl stravovat denně, ale když už máš hřešit, určitě se sýrovým králem všech burgerů.

Fastfoody jsou do značné míry trendem současné doby, a i když většinou nenabízejí gastronomický zážitek jako celek, dokážeš se v nich najíst poctivě a chutně. Pochopitelně v těchto případech musíš zapomenout na slovní spojení kalorický deficit, ale co se týče použitých surovin a samotné přípravy, kvalitativní normy jsou už dávno nastaveny tak, aby výsledné jídlo stálo za to.

I podniky s rychlým občerstvením již dodržují trendy a kromě stabilní nabídky se vždy věnují i té sezónní, která zpravidla koresponduje surovinami a celkovým dojmem. Jasným příkladem je i suverénně nejoblíbenější sýrová sezóna v McDonald's.

Ve fastfoodech by ses určitě neměl stravovat denně, ale když už máš zhřešit, tak určitě se sýrovým králem všech burgerů. Tentokrát je k dispozici Cheese King s hermelínem nebo smažákem a Swiss King s bramborovou plackou.

Sýrová sezona v McDonald's je tady!
Zdroj: McDonald's FB
Domů
Sdílet
Diskuse