Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2018 19:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Když Cristiano Ronaldo skóroval, celý stadion Juventusu s ním sborově zakřičel: „SIUUUUU“

SPORT GOLF
Uložit Uložené

Portugalec si své nové působiště patřičně užívá.

Cristiano Ronaldo momentálně zažívá šťastné životní období. Po přestupu z Realu Madrid do Juventusu Turín se mu začalo dařit, velmi rychle se aklimatizoval a v této chvíli již v novém působišti překonává rekordy.

Ronaldo se po svém výkonu proti týmu SPAL během víkendového kola italské ligy stal nejrychlejším hráčem v historii Juventusu, který ve všech soutěžích jako první nastřílel 10 branek. Stačilo mu jen 16 zápasů, a tak není divu, že mu fanoušci leží u nohou.


Dokázali mu to přímo ve zmiňovaném víkendovém zápase. Portugalec se prosadil v 29. minutě prvního poločasu a poslal tak svůj tým do vedení, když prolomil bezbrankový stav. Ani v Itálii přitom nezměnil svou charakteristickou oslavu, při které se rozběhne do rohu hřiště, vyskočí, a když s rozpaženýma rukama po boku těla dopadne, s chutí si zakřičí: „SIUUUUUU“.

Doporučeno
Skaut, učitel a ochránce dětí Fredy Hirsch. Ke sportu a poznání je vedl i v Terezíně a Osvětimi Skaut, učitel a ochránce dětí Fredy Hirsch. Ke sportu a poznání je vedl i v Terezíně a Osvětimi 12. února 2021 9:34

Samozřejmě, oslavu jsi mohl vidět už v dresu Realu Madrid, jenže fanoušci na Cristiana nikdy nereagovali tak jako nyní v Juventusu. Když Ronaldo vyskakoval, rukou si připravil celý stadion a diváci s ním jednohlasně zakřičeli charakteristický pokřik, kterým se dokonce v minulosti zaskvěl i na předávání Zlatého míče.


Cristiano určitě s otevřenou náručí vítá chování italských fanoušků, kteří mu po úspěšném vstupu do klubu vyjadřují lásku všemožnými způsoby. Na druhé straně, v Madridu ho čas od času vlastní fanoušci vypískali, což jim možná spočítal, když se rozhodoval, zda ze španělské metropole odejít. Byli to právě fanoušci Juventusu, kteří mu po parádním nůžkovém gólu do své sítě v Lize mistrů hlasitě zatleskali.


Domů
Sdílet
Diskuse