Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2018 18:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu zachránilo vězení život. Soud získal nahrávku, kde se gang baví o jeho likvidaci

HUDBA
Uložit Uložené

I když je už jasné, že si 6ix9ine posedí ve vazbě minimálně do září 2019, soud zjistil nové skutečnosti v případě vyšetřování jeho gangu.

Aktuální dění okolo Tekashiho 6ix9ine už asi nikomu nemusíme připomínat. Svět za poslední týden obletělo množství zpráv o tom, co se vlastně stalo. Duhový raper stále tvrdí, že nic nespáchal. I přesto čelí obviněním za přešlapy svého gangu a hrozí mu doživotí. Soud jeho případ aktivně prošetřuje, minimálně do září 2019 si za mřížemi určitě posedí.

Nejnovější informace tedy již nejsou o 6ix9ineovi, ale o jeho kolezích z gangu, kteří byli zatčeni ve stejný den. Už tehdy federální policie informovala, že Tekashi byl v ohrožení života a potenciálními útočníky měla být právě dvojice Kifano „Shotti“ Jordan and Jamel „Mel Murda“ Jones. Oba byli součástí jeho organizačního týmu a první jmenovaný dokonce manažerem.

Pár dní předtím, než všichni skončili v base, se však staly ještě dvě velmi klíčové události. 6ix9ine nejprve vyhodil celý svůj management a následně jel celou situaci vysvětlit do známé relace The Breakfast Club prakticky pro celý svět.

Věci, které v pořadu řekl, se očividně Shottimu a Mel Murdovi nelíbily. Jak již nasvědčují jejich přezdívky, situaci se rozhodli řešit po svém. Tehdy ještě nevěděli, že je čeká vazba, a nepočítali ani s tím, že by je někdo mohl odposlouchávat, takže plány diskutovali přímo v telefonickém rozhovoru.

Portálu TMZ se podařilo získat přepis rozhovoru, přičemž nejdůležitější je první polovina, kde padne i věta: „Now he gotta get violated“ a přídavek „super violated“ jako potvrzení. Více se už dozvíš ze samotného přepisu. Je však jasné, že členové násilného gangu měli s podobným zacházením zkušenosti, a proto se dá reálně hovořit o tom, že 6ix9ine díky uvěznění unikl smrti.

Tekashimu zachránilo vězení život. Soud získal nahrávku, kde se gang baví o jeho likvidaci
Domů
Sdílet
Diskuse