Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2018 16:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fanouškové chtějí 6ix9inea vysvobodit z vězení. Deset tisíc lidí potvrdilo účast na vtipné události

HUDBA
Uložit Uložené

Vynikající nápad, jak se nechat zatknout.

Nebudeme si lhát, zatčení Tekashiho momentálně hýbe světem. I když tě už možná články o raperovi štvou, těší nás, že jsi opět klikl na ten nejnovější a v komentářích nám zanecháš pikantní zprávu plnou nadávek o tom, jak náš web přestáváš sledovat.

Pokud tak nakonec uděláš, můžeš si namísto Refresheru kliknout na web The New York Times, kde před pár hodinami přehledně zrekapitulovali, jak se vlastně 6ix9ine vypracoval na vrchol a opět spadl na samotné dno.

Mezitím se na sociální síti Facebook objevila vtipná událost, kterou v této chvíli sleduje již více než 20 tisíc uživatelů. Výmluvně nazvaný event „Break 6ix9ine out of jail“ je autory kategorizován jako náboženská událost a měl by se uskutečnit 12. prosince, takže za necelé dva týdny.

Fanouškové chtějí 6ix9inea vysvobodit z vězení. Deset tisíc lidí potvrdilo účast na vtipné události
Zdroj: Facebook

Tekashi byl po zatčení nejprve umístěn do drsné brooklynské věznice v New Yorku, avšak později ho přeložili do vězení, které média nazvala jako vězení pro informátory a známé lidi. Najevo vyšlo, že 6ix9ine skončil v base i proto, že ho pohádaní členové gangu Tr3y Way chtěli nechat zlikvidovat.

Vtipná událost přilákala už 10 tisíc lidí, kteří klikli, že se zúčastní. Více než 11 tisíc uživatelů zase označilo, že o událost má zájem, a tak se můžeme těšit na 12. prosince, protože při pohledu na fanouškovskou základnu Tekashiho by nás nepřekvapilo, kdyby se parta mladých lidí opravdu pokusila přepadnout věznici a skončila by v poutech či sanitních vozidlech.

O satirické atmosféře události mluví také název stránky, která ho organizuje. Jmenuje se „The random Urge to scream Tr3yway“, takže v překladu náhodná potřeba vykřiknout Tr3yway. Kdyby tě náhodou zajímal tento gang, kam Tekashi patřil či patří, můžeš si přečíst náš delší článek o historii a působení skupiny Bloods.

Doufáme, že když se náhodou v polovině prosince ocitneš v New Yorku, k účastníkům osvobozování se nepřidáš. Pokud se zúčastníš, nezapomeň nám poslat videa či fotky na další článek.

Domů
Sdílet
Diskuse