Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2018 20:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem nečekaně přináší 11minutový freestyle z rodného Detroitu

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Americký raper překvapil fanoušky novým počinem.

Do amerických kin nedávno přišel film Bodied. Komediální drama o rapu, na němž se jako producent podílel i samotný Eminem, inspirovalo amerického rapera natolik, že nečekaně doučil nový freestyle.

Celý počin je dlouhý 11 minut a věnuje se nejrůznějším tématům od teroristů z Islámského státu, přes Arianu Grande a výbuch na koncertě v Manchesteru či Snoop Dogga a Justina Biebera.

Eminem na svém Twitteru fanouškům napsal, že při tvorbě a následném vydání zmíněného filmu se mu začalo stýskat po klasických rap battles, kterých se kdysi účastnil. Musel proto z nostalgie zajet na místo, kde si budoval kariéru.

Kromě teroristů a útoku na koncertě Ariany Grande se v řádcích věnuje všemu možnému. Popisuje, jak chodívá na rande, kde ženě do drinku strčíš drogy a znásilňovat ji, ale nezapomněl ani na pár veršů adresovat svým haterům a kolegům z branže.

Hlavní singly ostatních raperů má prý Eminem na svém albu jako bonusové tracky. Schytal to trochu i Justin Bieber, který se podle rapera proměnil z nevinného katolického chlapce na drogového dealera.

Domů
Sdílet
Diskuse